Автор: admin
Публикувано на: 10.06.2009 23:31:07

Рейтинг:

Вкарват

Най-голямото виенско колело в Европа - London Eye ще бъде реконструирано и модернизирано. След промени в охлаждащата система, съоръжението ще консумира значително по-малко електроенергия, а в кабините му ще може да се гледа телевизия и ще има достъп до интернет.

За извършването на подобренията по виенското колело, няма да е нужно то да бъде разглобявано, като само ще се демонтират и монтират кабините му, а всички части, необходими за ремонта и модернизацията ще бъдат транспортирани по река Темза.

Реконструкцията на London Eye ще започне това лято и ще продължи до 2012г., като трябва да бъде завършена до началото на 30-тите Летни олимпийски игри. След тази модернизация, колелото ще може да обслужва туристи цели 20 години, без да се налага ремонт по него.

London Eye е създадено в чест на новото хилядолетие и беше открито в навечерието на 2000г. Виенското колело е разположено на брега на река Темза, като неговата височина е 135м. То разполага с 32 кабини, във всяка от който има място за 25 човека.

Снимка: wikimedia.org

Галерия London Eye
Вкарват телевизия и интернет в кабините на London Eye
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg