Автор: admin
Публикувано на: 08.11.2010 13:02:03

Рейтинг:

Яхтата
На изложението „Monaco boat show 2010”, провело се през миналия месец, едни проект за суперяхта предизвика истински фурор. Това е така наречената „The Beluga: Emperor of the Seven Seas”, кръстена на белите китове белуга.

„Императорът на седемте морета” напълно оправдава името си, тъй като яхтата разполага с две жилищни палуби, свързани със стъклена стълба, а на последния етаж има стъклена кула, от която можете да наблюдавате околните пейзажи в радиус от 360 градуса.

В „корема” на железния кит има 5 луксозни кабини с прибиращи се тераси, както и спални помещения за 30 души персонал. На разположение на гостите са уиски бар, библиотека, зимна градина с живи палми и дори малка зеленчукова градина.

Освен това, „The Beluga: Emperor of the Seven Seas” има 14-метров басейн на една от палубите, коктейл бар, дневна зона, SPA-център и гаражно помещение, което лесно може да се превърне в нощен клуб, като част от неговия под е стъклен, създаващ усещането, че се намирате в подводница.

Проектът за суперяхтата е дело на компаниите Pure-Sang и Glass-Deco International. Той ще бъде реализиран, в случай че се намери клиент, готов да плати 200 млн. долара, но като се вземат предвид нейната уникалност и оборудване цената едва ли ще се окаже пречка.

 

Тагове: Белуга, яхти
Читателски коментари

monz 2010-11-10 07:51:13 0 отговори

monz

Радиус от 360 градуса? Нещо се бъзикате май...

Врати - xn--80adt4al.bgstuff.net 2010-11-08 16:20:26 0 отговори

Врати - xn--80adt4al.bgstuff.net

Доста футуристичен модел, но и цената си е космическа

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg