Автор: admin
Публикувано на: 21.01.2010 11:40:22

Рейтинг:

Яхти
От 31 май до 5 юни 2010г. тайландският остров Самуи ще събере едни от най-добрите яхтсмени в света. Причината е, че тогава ще се проведе за девети път международната ветроходна регата Sawadee, а в допълнение към спортното събитие са предвидени различни развлекателни дейности.

Петдневната регата е едно от най-забележителните събития от този род в цяла Азия и е част от азиатския шампионат по ветроходство. През 2010г. тя ще се проведе в шест категории - Racing, Premier, IRC, IRC 2/Sportboats, Bareboat Charter и Multihulls.

Купуването на билет за спортното събитие осигурява на зрителите възможност да присъстват на празнични вечери с участието на музикални групи, като тази година регатата ще се проведе успоредно с джаз фестивала на остров Самуи. Друга атракция ще е първото издание на голфтурнирът Santiburi Samui Country.

Организаторите на регатата са предвидили допълнителните събития, благодарение на новите си партньори в лицето на Prana Resort и Beach Republic, които са се присъединили към старите B1 Villas & Spa, Dhevatara Properties и Samui Villas & Homes.

За главна квартира на регатата отново е избран петзвездният хотел Centara Grand Beach Resort, който традиционно се грижи за всяка прищявка на екипажите в състезанието.

Снимка: flickr.com
Галерия Яхти
Яхти и джаз на остров Самуи
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg