Автор: admin
Публикувано на: 25.05.2009 21:32:42

Рейтинг:

Забавления
След края на зимата за повечето ски курорти настъпва така нареченият „мъртъв сезон”, но френско-швейцарският регион Порт ду Солей предлага на своите гости отлична  възможност за летен отдих.

Срещу символичната сума от 1 евро те получават билет „Portes du Soleil Multi Pass”, предоставящ свободен достъп до всички курорти в региона от 15 юни до 15 септември 2009г., както и до всякакви забавления. На разположение на туристите са 7 езера, 21 открити и закрити лифта, 10 тенис корта, 2 влака, 3 малки буса, както и автобусите на градския транспорт.

С такъв билет може да се сдобие всеки човек, който е отседнал в хотел или къмпинг от участващите в акцията. Това изобщо не е трудно, като се има предвид, че до момента 25 000 места за пребиваване на тази територия са включени в списъка.

Ако желаете да се възползвате от програмата, но не сте отседнали в Порт ду Солей, то пак няма да Ви излезе скъпо. Билет за еднодневен достъп до всички курорти и забавления в региона е 6 евро, а за целия сезон цената е 50 евро.
Галерия Порт ду Солей
Забавления на френско-швейцарски курорт за 1 евро
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg