Автор: admin
Публикувано на: 24.11.2009 22:18:40

Рейтинг:

Започнете

20 години след падането на Берлинската стена, германската столица  е готова да отпразнува една много специална Нова година. Берлин ще отбележи идването на 2010-та с невероятни концерти, завладяващи представления, бляскави балове и весели партита, а кулминацията на вечерта ще бъде голямото празнуване на открито пред Бранденбургската врата.

Ежегодно новогодишният фестивал в Берлин се посещава от над един милион души, което го превръща в едно от най-големите Новогодишни събития в цял свят. Празненствата ще се разпрострат на  повече от два километра или над 80 000кв.м със сцени за представления и концерти, видеостени, пресцентър, шатри за партита, барове за храна и освежителни напитки, светлинни и лазерни представления, както и удивителни фойерверки. Повече информация относно уникалното забавление на открито може да намерите на: www.visitberlin.de

До Берлин може да се пътува евтино и удобно с полетите на Germanwings. Нискотарифната компания предлага полети от София до Берлин – Шьонефелд. (през Кьолн/Бонн). Билети могат да бъдат закупени през сайта на компанията  www.germanwings.com.

Снимка: flickr.com

Започнете новата 2010 пред Бранденбургската врата
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg